VAN 25 DECEMBER T/M 2 JANUARI GESLOTEN!

workshop-drip-taart

Candy Drip Taart workshop

Heb je ook vaak dat je elke keer Swiss Meringue botercrème probeert te maken maar dat het niet lukt?
Of misschien elke keer als je die chocolate drip maakt dat hij te hard is of juist te zacht is? Weet je niet waarom?
Hoe fijn zou het zijn om een heerlijke fluffy en zachte Swiss Meringue botercrème te kunnen maken!
Wil jij leren Swiss Meringue botercrème te maken?
Dan is de Workshop Candy Drip Taart iets voor jou.

Tijdens de workshop:

Leer je een lekkere, zachte Swiss Meringue Creme te maken (volgens onze vertrouwde receptuur).
Leer je hoe je de taart snijdt, vult en afsmeert met de Swiss Meringue Crème. Door het leren van basistechnieken word je zelfverzekerder in het maken van mooie drip taarten.
Leer je onze technieken om een taart strak af te smeren met botercrème of ganache. Deze techniek kan je toepassen op elke taart of cupcake.
Leer je ook drips in verschillende kleuren maken. Wil je een drip baby shower taart maken, dan maken wij roze of blauwe drips.

Je verlaat deze workshop met originele Candy Drip Taart die goed is voor 8 pers. Deze taart is een eyecatcher voor elk feestje.
Je mag zelf het design bedenken en de taart aanpassen naar je wensen.
Dus ben je op zoek naar een gezellige, leuke een leerzame taart workshop die je helpt mooie taarten te maken?
Dan mag je Candy Drip Taart Workshop niet missen!

Workshop prijs is 65,00 eur per deelnemer 

Workshop duurt ca 3 uur.

Plek voor 8 deelnemers.

For sweet updates follow us on Instagram

@PerfectPastry

[instagram-feed]

Door de website te bekijken, gaat u akkoord met onze cookievoorwaarden en privacybeleid. Accepteer